Som i en bubbla

Nu har det varit många nätter med alldeles för lite sömn.
Och som grädden på moset så har Alwa blivit genomförkyld. Hon vaknar flera gånger om nätterna av att hon har svårt att andas och får panik. Har gett henne näsdroppar och lagt huvudet i högläge.
Har ni några andra bra tips?

Försöker få ut så mycket som möjligt men hon blir riktigt förbannad när man ska "snyta" henne.

Så idag blir det lugnt här hemma och jag hoppas på att få sova middag en stund. Men vi får väl se vad Alwa tycker om det då hon gärna inte sover så mycket om dagarna heller. Vad gör man liksom? Sen kan det bli en promenad, så man får lite frisk luft. Och i eftermiddag/natt jobbar sambon så då får jag fullt upp här hemma.

Det tar på krafterna och humöret när man inte får sova ordentligt någon gång. Man går som i en bubbla.

Vad ska ni göra på er lördag?


Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vad jobbigt med förkylning. Hoppas den går över snabbt. Idag ska vi ha kalas för Alexander. :-)

2012-01-14 @ 08:30:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

åh de är så jobbigt med förkylning o när man inte får sova. Lucas sover oroligt, näsan rinner... jag kör hårt med nässugen även om han inte gillar de! Men de blir ju lättare för dem efteråt, har näsdroppar också o högläge. Jag gör inget annat än jagar sonden om dagarna som vill glida ut nu när han är så snorig.



Vet inte vad vi ska hitta på. Skulle egentligen vilja åka iväg någonstans men Peter har jour. Vi får se vad som händer...



Hoppas du får vila lite idag. Kramar till er<3

2012-01-14 @ 09:01:23
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Martina

Om hon har feber ge lite panodil eller liknande. Kör hårt med kolsaltlösning innan sugen. De får bli förbannade. Teo hatar det med. Håll lite koll på feber och öron. Om febern stiger över 38. Läkarbesök! Mycket vätska. De får äta ofta för det blir svårare att suga med täppt näsa. Rensa näsan en kvart innan om det går.



Hoppas hon kryar på sig fort. Kramar.

2012-01-14 @ 12:08:14
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Postat av: ...

Finns nässug att köpa på apoteket. väldigt effektivt till små barn. Låter äckligt, men finns ett filter som "snoret" stannar i..

2012-01-15 @ 19:57:45
Postat av: Martina

Konstigt jag kan inte kommentera på ditt andra inlägg. Hihi Teodor gillar det ganska bra dessutom har han ju fått order från BVC så det blir endel mage. Iom att han inte kan sitta helt själv ännu. Inga längre stunder iaf men det kan ju Alwa!



Flaskan funkar. Han dricker vatten ur den. Vi har inte provat välling igen men testar nog snart igen. Nej inte innebandy. Det är onsdagar. Blev ingen träning heller. Ont i huvudet.



Babyrytmiken var super. Teodor gillade det med och mammorna var jättetrevliga. Kul att lära känna nya människor. Dör hade vi en kille som kunde åla. Snart krypa! Snabb rackare. Han var en månad äldre dock. :)



Jaja snart kan de gå och då undrar man vart tiden tog vägen.



Kram på er!

2012-01-16 @ 18:26:27
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

åh liten Alwa, ni verkar göra alla rätt ! jag rekommenderar också nässug, det är toppen att rensa med när snoret bara rinner och sen ta nässpray/droppar efteråt. Huvudet högt är ju också bra men det har ni ju redan fixat :) hoppas att hon blir bättre snart ! kramar

2012-01-16 @ 18:41:34
URL: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0