Jag har slagit nytt rekord

Jag har slagit nytt rekord i antal besökare på min blogg på en dag. Över 200 personer har läst min blogg. Nu kanske många tycker det är en piss i havet, men det är många för mig. Det är dessutom många okända som läser min blogg. Så nu är frågan - vilka är ni? Lämna gärna ett avtryck eller fler :-) Ha en fortsatt trevlig dag.

Kommentarer
Postat av: Martina

Åh fin :)



Ja det går ganska fort. Haha. Alla sätt är bra sätt. Det sägs att åla är svårare än krypa. Vad vet jag?



Jag tror jag berättade om avvänjningen av nattmålet. Flesta natten var värst. Gnäll och lite skrik i två timmar. Vaken kanske i tre totalt. När gnället avtog och inte kom lika ofta visste man att snart somnar han. Sen sov han tre timmar och fick mat vid sex. Hade han varit hungrig hade han vaknat tidigare. Vi gav honom vatten om han ville ha och Andreas var med honom hela tiden. Pratade lite. Lät honom sitta och stå lite. Hade en liten lampa tänd. Vaggade ibland och så fick han somna jämte honom. Andra natten vaknade han två ggr. En gång vid elva. Somnade efter en kvart. Sen vid fem. Somnade nästan direkt. Båda ggr sov han med Andreas. Tredje natten vaknade han vid fem. Somnade efter lite bråk hos mig. Han ville så klart äta först när han såg mig men gav sig. Det är ungefär så nu. Han vaknar fem varje natt men somnar om hos mig och sover en och en halv timme till innan mat. Nu har nog lite lättare eftersom du inte ammar. Om sy kan är det ju bra att ha avlastning dagen efter så man kan vila :)



Oj långt stycke. Hihi. Ja iaf i sin egen blogg tycker jag att man får det. Veckan har varit ganska lugn. Helgen blir lugn den med. Min mamma kommer på söndag. Hon har vintertid nästa vecka eftersom hon är lärare så vi ska mysa lite och shoppa :). Ni då?



Kram

2012-02-16 @ 19:53:32
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Postat av: Martina

Ja men skitiphone som rättar. Jaha vinterlov har min mamma inte vintertid. Haha. Resten tror jag du fattar.

2012-02-16 @ 19:55:43
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Postat av: Emma Josefine

jag jag jag, men det kanske du visste redan ? så fint du har fått det dessutom :D KRAM !

2012-02-16 @ 20:34:52
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Martina

Nej det är samma. Han vaknar vid fem. Vänder runt om han nye ligger på mage redan och sen vägrar han somna om man inte tar upp honom. Idag har dessutom villorna varit jobbiga. Han vägrar sova. Ska bara öva på att krypa och upptäcka saker. Därför var han dödstrött ikväll och fick somna i min famn



Har ni börjat borsta Alwas tänder? Teos andra tand har kommit upp nu och den första har kommit upp en bra bit så imorgon är det nog dags att börja få rutin på det med.



Positivt idag var att han åt välling till "mellis". Han hade redan ätit av mig tidigare men blev mer hungrig och få tänkte jag att jag skulle testa och han slukade 150 ml. Imorgon ska bi testa igen men då tänkte jag att det blir hans riktiga mellanmål. Det var ändå tid att dra ner på det. Då har vi bara morgon och kväll kvar. :) inte helt lätt det här att trappa ner.



Jag gillar med att ha att göra i veckorna men ibland är det ändå skönt att bara vara. Inte mkt träning här heller men nästa vecka ska jag börja igen tänkte jag. Målet är isf två träning har den veckan.



Ha en forts mysig helg tjejen. Kram

2012-02-17 @ 23:16:42
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0